Volkswagen ID.4 – Автомобил на годината во светот. „World Car of the Year 2021“ е Volkswagen: Новиот и целосно електричен ID.4 преовлада над силната меѓународна конкуренција на интернационалните „World Car Awards“- награди за автомобили. VW ID.4 ја освои победата во конкуренција на два јапонски модели – Тојота Јарис и Хонда е. Светската награда „World Car…

Read More