Прва конференција за туризам меѓу Македонија и Украина. Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) и амбасадата на Украина во Република Северна Македонија ја организираа првата конференција за туризам. Целта е  да се воспостави соработка и запознавање на туристичкиот потенцијал меѓу двете земји. Потпишан Меморандум за соработка На конференцијата беше потпишан Меморандум за соработка…

Read More