„Делта холдинг“ – стартува со регионална платформа за онлајн трговија. Српскиот „Делта Холдинг“ по успешно завршената 2020 година со раст на оперативната добивка 46,5 милиони евра, годинава влегува на полето на Интернет трговија. „Ананас“ -нова платформа за е-трговија Како што соопштија од компанијата, платформата за е-трговија, наречена „Ананас“, ќе биде активна веќе во првата половина на…

Read More