Новото седиште на „Амазон“- симбол на природата и науката. „Амазон“ гради ново импресивно седиште – зграда од 2,5 милијарди долари во која ќе бидат сместени нејзините главни канцеларии. Станува збор за облакодер со висина од 105 метри, во форма на спирала во округот Арлингтон, Вирџинија. Зградата ќе има 22 ката и е наречена PenPlace. Во…

Read More