Audi E-tron GT- конкуренција на Tesla’s Model S за две недели ќе биде претставен пред љубителите на оваа марка. Имено на 9. февруари годинава, Ауди официјално ќе го претстави серискиот E-tron GT. Овој модел беше промовиран во форма на концепт  уште во 2018 година на саемот во Лос Анџелес. Дизајнерите на Audi се убедени дека…

Read More