А1 Македонија со ново софтверско решение за бизнис корисниците. Новата услуга, Envoice, А1Македонија ја лансираше како дел од богатата понуда на ИКТ услуги кои ги нуди компанијата. Envoice е софтверско решение засновано на веб платформа и е наменето за правни лица односно компании и институции кои имат потреба за лесно и едноставно генерирање, праќање и…

Read More