„Предизвик 2021“- регионален форум за комуникациски лидери, ќе се одржи на 6. и 7. април во Белград, под слоганот „НАПРАВИ ГО ПОГОЛЕМО“ (MAKE IT BIGGER). Тоа е интерактивен деловен настан, прв од ваков вид во регионот. Наменет е исклучиво за професионалци од областа на маркетингот, односи со јавноста и дигиталните комуникации од компании и агенции.…

Read More