Моника Белучи „гостин“ на 99-годишнината од Стопанската комора на Македонија. Утре Стопанската комора на Македонија слави 99 години. По тој повод на прославата ќе присуствува и големата филмска ѕвезда Моника Белучи. На прославата ќе бидат присутни австрискиот канцелар Себастијан Курц, претседателот на Србија Александар Вучиќ, премиерот на Хрватска Андреј Пленковиќ, бившиот премиер на Грција Алексис…

Read More