„Ист гејт мол“ очекува 12 милиони посетители за првата година. Од наесен, Скопје го добива „Ист гејт мол“, кој ќе биде најголем од ваков вид во регионот. Модни брендови, игротека, кино сали, ресторани, салони за мебел и бела техника распослани на 57 000 метри квадратни. Инвестицијата ќе чини 103 милиони евра. За само една година,…

Read More