Дојче Телеком уште еднаш е прогласен за највреден телекомуникациски бренд во Европа. Според последниот извештај на „Brand Finance Global 500“, Групацијата Дојче Телеком забележа најголема вредност на брендот во својата историја. Моментално вреди 51,1 милијарди американски долари. Тоа претставува зголемување за дури 27,9 проценти во споредба со претходната година. Од повторното воведување на својот бренд…

Read More