Виталиа- лидер со големо срце. Современиот начин на живот ја наметнува потребата од здравата храна, како основа во дневната агенда на урбаниот човек соочен со предизвиците на новото секојдневие. Горди сме што во нашата земја имаме бренд, кој повеќе од 27 години, здравата исхрана ја постави како приоритет. Виталиа е нашиот амбасадор, најуспешната компанија во…

Read More