Samsung Neo QLED телевизорите добитници на првиот официјален сертификат за гејминг, објави компанијата Samsung Electronics. Станува збор за Gaming TV Performance сертификатот, што го издава познатиот германски инженерски институт Verband Deutscher Elektrotechniker.  Neo QLED телевизорите заслужено се здобија со истиот, благодарение на намалувањето во доцнењето на одзивот од 10 ms, HDR технологијата, како и приказот…

Read More