„ Generali “ стартува со „ Fenice 190 “ – 3,5 милијарди евра за европското опоравување. Станува збор за петгодишен инвестициски план вреден 3,5 милијарди евра за поддршка и закрепнувањето на Европските економии од последиците од ковид 19. Проектот прво ги опфаќа Италија, Франција и Германија, а потоа и другите европски земји каде што работи…

Read More