„Дрекселмајер“ ја проширува производствена линија во Кавадарци и отвора нов погон во Куманово. Всушност германската компанија со државна помош од 16 милиони евра ќе ја прошири производствената линија во објектот на компанијата во Кавадарци, и ќе гради нова фабрика во Куманово во кој ќе се вработат 1.000 лица. За таа цел, денес во Владата беше…

Read More