2,5 милиони евра кредит за Комерцијална банка од ЕБОР и ЕУ за поттикнување на конкурентноста на малите бизниси. Комерцијална банка АД Скопје доби кредит од 2,5 милиони евра од Европската банка за обнова и развој за кредитирање на мали и средни претпријатија со цел поттикнување на нивната конкурентност. Финансиската поддршка е наменета за инвестиции во…

Read More