„Рено“ подготвува електрична „четворка“ во ретро стил. Францускиот производител ќе ја искористи безвременската популарност на моделот „Рено 4“ за својата електрична офанзива. Кон средината на јануари, „Рено“ го претстави концептот 5 EV инспириран од оригиналната „петка“. Слична судбина ќе доживее уште еден познат модел од историјата на француската компанија.  60 години Класичниот „Renault 4“, којшто…

Read More