Apple е повторно највредeн светски бренд, го презеде тронот од Amazon. Американскиот технолошки гигант е прогласен за највреден бренд во светот на Brеnd Fajnens Global 500 за 2021 година. Ова се случува пет години по губењето на титулата, со што компанијата за е-трговија „Amazon“ се тргна од првото место. Според новото рангирање, објавено на веб-страницата…

Read More