A1 Македонија и годинава со „Women in Digital 2021“. Онлајн дебата на тема: „Вештачката интелигенција и развојот на работните вештини“. Телекомуникациската компанија А1 Македонија ја најави третата годишна конференција “Women in Digital 2021“ која ќе се одржи на 8. април со почеток во 13 часот. Годинава конференцијата ќе се одржи во целосен он-лајн формат, а…

Read More