Формирање и развој на сопствен бизнис преку нови алатки и ментори за сите заинтересирани кои ќе се јават на повикот за учество во Акцелераторската програма. Проектот „Пограничен интелигентен акцелератор за иновативни ИКТ старт-апи (ИПГА)“, финансиран од Европската Унија, објави повик за учество во обуки, како дел од акцелераторска програма, која има за цел стимулирање на…

Read More