Амбицијата-најважна за деловен успех. Факт е дека успехот во бизнисот и животот ретко доаѓа сам по себе. Најчесто, потребна е многу работа за да се успее, а најсилното средство за постигнување на таква цел е амбицијата. Амбиција може да се нарече желба за успех, поради што сме подготвени да совладаме сè што е потребно. Без…

Read More