„Маргер“- приказна за кафеанската традиција на скопјани. „Маргер“ е приказна за кафеанскиот боемски живот возобновен во модерен ресторан во срцето на градскиот парк во Скопје. Ресторан во кој веќе 10 години се продолжува традицијата и семејниот бизнис на предците на Златко и Светомир Стојанови. Кафеана со традиција „Маргер“ во септември лани прослави една деценија од…

Read More