Признание – „Гласот на клиентот“ од  ACI World за Скопскиот аеродром.  ACI World им додели признанија на аеродромите, кои продолжија да даваат приоритет на нивните клиенти и останаа верни на заложбата дека гласот на патниците е слушнат дури и за време на пандемијата со КОВИД-19 во 2020 година. Меѓународниот Аеродром Скопје доби ново признание од…

Read More