„Рамстор“ на продажба,  оди во рацете на „Сити Плаза ДОО“. Се продава ланецот маркети, како и трговскиот центар „Рамстор“. А, како што соопштија турските сопственици „Мигрос Тиџарет“, веќе е потпишан преддговор со компанијата „Сити Плаза ДОО“. – Компанијата „Сити Плаза ДОО Скопје“ почна преговори за откуп на  100 отсто од акциите на подружницата „Рамсторе Бугарија ЕАД“,…

Read More