„Некстсенс“- бренд препознатлив во светот. „Патот кон стекнување доверба во брендот и вредноста што ја нуди компанијата не е лесен. Граден е низ годините со многу инвестиции во знаење, со многу работа и учење. Со цел да се стекне ново знаење, поголемо искуство, да се биде секогаш во тек со најновата технологија. Работевме посветено на…

Read More