– Новиот автомобилски гигант „Стелантис“ ќе лансира 39 електрични автомобили до крајот на годината, објави претседателот на групата, Карлос Таварес. Според него, групата ќе ги понуди овие електрични автомобили до крајот на 2021 година, меѓу кои ќе доминираат повеќе модели на „Fiat“ . На првата прес-конференција на претседателот на групата „Стелантис“, која настана со спојување…

Read More