Година подоцна: „Што можевме, што направивме“ во однос на КОВИД 19 – неформален партнер е насловена втората дебатна конференција што Независната угостителска комора ја најавува за 17 март оваа година. Како што соопштуваат од НУК, на 13.март завршува една година од  воведувањето на првите рестриктивни мерки за работа на угостителската индустрија. Мерки со што угостителите…

Read More