Во Сараево доделени наградите „Европски  нај менаџер “ за 2020 и личност на годината. Овогодишната 42 манифестација за прогласување на Европски нај менаџери се одржа минатата недела (17. Февруари). Според Пане Шкрбиќ, директор на Дирекција на Европска независна агенција од Зеница, манифестацијата за првпат се организира комбинирано, онлајн и во „живо“.  Церемонијата преку Интернет ја …

Read More