„Алфа Плам“ – бренд за грејни тела за домаќинство, синоним за автоматизирано еколошко греење пред се кога говориме за печки на пелети  (продолжение на текстот „Пелетите се исплатлив топлински енергенс“)                                             За добро согорување на пелетите…

Read More