Штаермеркише Шпаркасе Групацијата лани со охрабрувачки стапки на раст. Задоволителна деловна година со оглед на вонредните услови за работа, е заклучокот за годишниот резултат за 2020 година на Штаермеркише Шпаркасе Групацијата, што го објави во денешното соопштение. Главните акценти на финансиските резултати објавени во соопштението: ► Солидeн оперативeн резултат од 205 милиони евра ► Резултат…

Read More