„Подравка“ вложува 21 милиони куни за зголемување на платите на вработените и дополнително ќе им исплатува бонуси. Управниот одбор на „Подравка“ на денешната седница усвои пакет мерки за подобрување на статусот и положбата на вработените во компанијата. Станува збор за низа мерки насочени кон зголемување на приходите на работниците, чија имплементација ќе започне на 1.…

Read More