Приходите на „Амазон“ годинава ќе надминат 500 милијарди долари. Американскиот гигант за малопродажба „Амазон“ очекува да достигне рекорден деловен резултат во 2021 година. Односно се очекува да надмине 500 милијарди долари приход, што претставува годишно зголемување од најмалку 30 проценти. Ова го покажува анализата на „Тракер“. Проекцијата се базира на пет основни фактори: – трендот…

Read More