Стартува талент програмата за ИТ инженери на „Сеавус“. Софтверската компанија „Сеавус“, веќе петта година по ред организира талент програма за оние кои сакаат да започнат кариера како инженери за ИТ операции и поддршка. Кандидатите кои ќе се пријават ќе имаат можност да се запознаат со оперативните процеси и да стекнат почетничко знаење во неколку области,…

Read More