Белград – второто седиште на НЛБ Групацијата. Нова Љубjанска банка ќе формира групен центар за компетенции во Белград за развој на заеднички ИТ платформи за сите банки во рамките на групата надвор од Словенија. На тој начин ќе го направи Белград второто седиште на групацијата НЛБ. Ова во интервју за Блиц го соопшти Блаж Бродњак,…

Read More