„Петрол“ ќе го наплатува полнењето на електричните автомобили. По седум години бесплатно полнење, словенечки „Петрол“ воведува ценовник за употреба на нивните електрични полначи. Како што најавија компанијата, ова е клучен чекор во понатамошниот развој на инфраструктурата за електрично полнење на Petrol дома и во регионот. Денес мрежата на јавни станици за електронско полнење на „Петрол“…

Read More