Електричниот автомобил на „Сони“ наскоро реалност. Познатиот светски бренд за производство на ТВ и аудио опрема „Сони“ го подготвува својот прв електро-мобил. Според експертите од Јапонија, тој мора да биде во рангот на квалитет на оваа корпорација, и барем за нијанса подобра од конкуренцијата и прифатлив по цена што секој може да го купи. Концепт…

Read More