Студентите на ФОН – Белград се светски шампиони на “Global Circular Challenge 2021”, натпреварот за решавање студија на случај.   На светскиот натпревар во решавање на студија на случај  на “Global Circular Challenge 2021″   („Глобален циркуларен предизвик 2021“) од областа на циркуларна економија за текстилната индустрија, тимот на српските студенти од Факултетот за организациони…

Read More