Smart Start – студентска програма на Македонски Телеком за професионален развој и одличен старт на кариерата. Македонски Телеком ги отвора вратите за студентите коишто имаат амбиција и желба за личен раст и развој во доменот на дигитална трансформација. Програмата Smart Start е предизвик и можност за најдобрите студенти за почеток на професионалниот развој и практично…

Read More