„Стартап херои”- од супер идеја до супер маркет, нов предизвик на ФИТР. Можност за малите стартап претпријатија за комерцијален пласман на нивниот производ За прв пат во земјата, Фондот за иновации и технолошки развој започнува еден поинаков предизвик, насловен како „Стартап херои“. Ова е прв проект кој се спроведува во рамките на Програмата за корпоративна…

Read More