ФУТОРИСИМО – конкурс за дигитални решенија за помош на туризмот. Ова е првиот натпревар за западен Балкан – проект за финансирање на ЕУ за туризам организиран од Регионалниот совет за соработка (РКЦ). Преку него РКЦ ќе бара иновативни дигитални решенија што ќе помогнат во ублажување на негативното влијание на пандемијата во силно погодениот сектор на туризмот.…

Read More