Халкбанк- „Најдобар финансиски бренд за 2021 година“ оценува Глобал брендс магазин.  Халкбанк АД Скопје од страна на престижното списание Глобал брендс (Global Brands Magazine) е прогласена за „Најдобар финансиски бренд во Северна Македонија за 2021“ (Best Financial Brand, Nort Maceronia 2021). Како што стои во образложението на наградата, меѓу многу конкрентна група учесници кои имаат…

Read More