Хрватска ги претвора туристите во жители за да го спаси туристичкиот сектор од кризата. Во Македонија  за спас на туристичката сезона Здружението на угостителството и туризмот при Стопанската комора  бара бесплатни ПЦР тестови за странските туристи. Хрватска ги претвора туристите во жители за да го спаси туристичкиот сектор од кризата.  За тоа колку е топло…

Read More