. Централна кооперативна банка оствари добивка од 17 милиони денари во 2020 година и покрај бројните предизвици од пандемијата, покажуваат официјалните податоци за работењето на банката во 2020 година достапни на информативниот сервис СЕИ НЕТ на Македонска берза за хартии од вредност.   Во текот на минатата година, во услови на значителен пад на економијата…

Read More