Administrator

  Приватната агенција за вработување АНТОРИС за своите потреби објавува оглас за 1 (еден) извршител. Потребни квалификации: Најмалку завршено средно образование Претходното работно искуство од најмалку 2 години на иста или слична позиција Задолжително познавање на MC Office програмот Познавање на англиски јазик Возачка дозвола Б категорија *Кандидатите кои имаат претходно искуство во сметководство ќе…

Read More