Пролетен Вивалди форум- бизнис настан на годината во организација на Мокрогорската школа за менаџмент  и Анторис, партнер на МШМ за Македонија ќе се одржи од 24 до 26 март годинава во Дрвен град во Мокра Гора. Пролетниот Вивалди  ЦЕО форум е наменет за раководителите на организациите, кои се наоѓаат на првата борбена линија сочени со…

Read More