ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 12.8.2020

 

Биотек ДОО Скопје, објавува оглас за регрутирање на професионални кадри – потенцијални кандидати за позицијата:

 


АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

 

Потребни квалификации:
ВСС
Предходно работно искуство како администратор е задолжително
Работно користење на компјутер – MS office
Одлично познавање на англиски јазик
Познавање на принципи на административно работење
Возачка дозвола - Б категорија

Потребни способности и вештини:
Одлични комуникациски способности
Ориентираност кон рокови и способност за извршување на повеќе активности истовремено
Мотивирана и стабилна личност
Флексибилност за индивидуална и тимска работа

Ве покануваме, доколку имате интерес и соодветствувате со опишаниот профил за позицијата, пратете ваша апликација со Професионална биографија преку полето АПЛИЦИРАЈ.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
ПЗУ БИОТЕК

БИОТЕК Лабораторија претставува прва специјалистичка молекуларно генетска лабораторија направена по водечки светски стандарди. Лабораториите на БИОТЕК се познати по тоа што се опремени со најсовремени технолошки апарати од најголемите светски производители на медицинска опрема, реагенси