ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 13.8.2020

 

РАПИД БИЛД ДОО Куманово има потреба од следните работни позиции:

 

АРМИРАЧИ И АРМИРАЧКИ РАБОТНИЦИ

 

Реон: Куманово

Вработениот е со редовно работно време и секако му се платени сите придонеси.

Потребни квалификации:

Пожелно работно искуство
Исполнителен, иницијативен
Способност за тимска работа
Способност за работа под притисок и во дадени рокови
Личен профил:

Организираност и одговореност
Комуникативност
Посветеност, лојалност, иницијативност.
Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

Карактеристика за работното место: способност за самостојно извршување на работите, почитување на зададени рокови за исполнување обврски, поттикнување на тимскиот дух во работењето.

Сите заинтересирани кандидати вработени во компанијата можат да аплицираат преку полето АПЛИЦИРАЈ или на маил Kontakt@antoris.mk 

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
РАПИД БИЛД ДОО

РАПИД БИЛД е градежна компанија која изведува објекти од секаков вид и тоа: станбени, деловни, индустриски објекти, магистрални гасоводи комплет со блок станици и главно мерно регулациони станици, атмосферски и фекални канализациони системи, патна инфраструктура со придружни објекти (подпатници, надпатници, пропусти