ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 27.9.2020

 

 

 

Затоа што сте:

Ентузијасти,
Професионални,
Посветени,
Ја сакате продажбата!

Бидете дел од Нелт СТ!

 

Вработуваме:

Декларант


Кои сме ние?
Нелт СТ e дел од Нелт Група, организациски систем со над 3800 вработени, во 14 компании на територија на Македонија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и во регионот на потсахарска Африка - во Ангола, Замбија и Мозамбик.

Компанијата е основана во 1998 година со основна дејност - дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка. Наши партнери и клиенти се: Procter&Gamble, Mondelez, BIC, Jacobs, Jaffa Crvenka, Neoplanta, Mama's, Dr.Oetker, Ipek Kagit, Sebapharma, Natura Siberica, Filippo Berio, Coty, Vitalia, Teekane, Mladegs.


Опис на работната позиција:
Работа на машина за збирно пакување
Пакување и декларирање на производи;
Одржување на хигиена во ConOps одделение
Обезбедување на роба над која се обавува манипулација
Контрола на одржување на хигиена во согласност со пропишаните стандарди
Останати работни обврски по налог на директно претпоставениот.

Услови и компетенци:
Основни услови: ССС
Корпоративни компетенци: Победнички менталитет, Грижа за луѓе, Иновативност, Долгорочна перспектива и Лична одговорност

Општи компетенци
Познавање и следење на стандардите на ConOps одделение
Работа со компјутер
Познавање на основите на магацинските пракси

Што нудиме?
Предизвикувачка и динамична работа со можност за напредување
Работно време од понеделник до петок од 08:00-16:00 часот прва смена и 14:00 – 22:00 часот втора смена
Годишниот одмор определен согласно Закон за работен однос
Одлична работна атмосфера
Различни мотивациски и тим билдинг активности.
Унапредувања и движење од еден во друг бизнис сектор, како и движење на останатите пазари на балканот и на афричкиот континент

Доколку сакате да постанете дел од нашиот успешен и динамичен тим и сметате дека ги исполнувате условите на овој конкурс, аплицирајте најдоцна до 27.09.2020 год.
За аплицирање испратете го Вашето CV преку полето АПЛИЦИРАЈ 

Напомена: Сите пријави ќе бидат разгледани, а само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
НЕЛТ СТ ДООЕЛ Илинден Илинден

По 25 години развој, Нелт Група стана синоним за успешен бизнис систем. Вработените, амбасадорите на вредностите на Нелт, првенствено придонесоа за ова, со доверба и поддршка на партнерите на сите пазари каде што работи Нелт Група.

Своето работење групата го заснова на принципите на етичко, одговорно и одржл