ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Рок: 11.8.2020

 

 

ДЕКОРАТЕРКА

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Предност имаат лицата со работно искуство на иста или слична позиција или завршено образование од областа на уметноста.

Одговорности и задачи:

 • Декорација на торти и колачи
 • Грижа за изгледот на готовиот производ

Личен профил:

 • Креативност и умешност
 • Префинет вкус, со развиени чувства за естетика
 • Вредни, енергични и педантни личности
 • Одговорност, лојалност, позитивен став
 • Способност за тимска работа и работа под притисок
 • Интерес за најновите светски трендови во слаткарството
 • Желба за постојано учење и надоградување

Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција за која што аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Сите заинтересирани кандидати, својата Професионална Биографија можат да ја достават преку полето Аплицирај.

Познавате некого кој би бил одличен за ова работно место?

Проследете му го огласот!

Запознај го работодавачот
КАНЕЛА-ПРИМА Т.П.СЛАТКАРНИЦА
Наши Огласи (2)