ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Екотип
Екотип
Слика за продавачот Екотип
Адреса: ул. Орце Николов 190-3/5
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030998344477
Матичен број:
Телефон: +389 2 3176 920
Емаил: info@ecotip.com.mk
Веб адреса: info@ecotip.com.mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Ецотип е приватна компанија со седиште во Скопје, основана во септември 1998 година.

Не сме компанија со стогодишна традиција, но затоа сме модерна приватна општествено одговорна компанија која веќе е лидер во неколку дејности во регионот.

Основни дејности се филтрација на воздух и течности, трансмисија и трансмисиони елементи, процесен инжинеринг и дистрибуција на материјали од нерѓосувачки челик и алуминиум, опрема за заштита при работа и трговија со масла и мазива.

Млади сме и ги прифативме сите принципи на современиот бизнис: Квалитет, Сигурност, Експедитивност, Едноставност. Темел на нашата програма е да бидеме Практични, Графички и Аналитички.

Во денешната индустрија со зголемување на конкурентоста нема повеќе место за таканаречена “анализа парализа” или за статистички заклучоци без практична валидација.

Резултатите на секој проект мора да бидат објаснети и сфатени на сите нивоа во организацијата.

Размислуваме глобално, но делуваме локално, работиме со најдобрите светски компании во своите дејности и сме нивни партнери, а нивниот квалитет и енергија заради кои се глобални лидери, ги пренесуваме на истото ниво.

Од првиот ден инвестираме во постојан развој на компанијата. Не превземаме, туку создваваме сопствен кадар, имплементираме стандарди во работењето, општествено сме одговорни преку нашиот однос кон државата и природата и тежнееме кон совршенство.