ПАВ Анторис за потребите на свој клиент бара работници:

Електромонтери

Потребни квалификации:

ССС – Електротехничко образование;

Со и без работно искуство

 

Опис на работни задачи:

Работа со ниска струја

Монтирање на канделабри

 

Ние нудиме:

Плата: 20.284,00 денари

Годишен одмор 20 дена

Исплата на регрес

Бонуси на плата

Работно време Понеделник до Петок од 08-16 часот

Пријавување веднаш на неопределено време

 

Вашите кратки биографии, Ве молиме испратете ги на kontakt@antoris.mk со назнака „ЗА ЕЛЕКТРОМОНТЕР“ најдоцна до 11.08.2021 година.

Сите биографии ќе бидат третирани со максимална доверливост според Законот за заштита на лични податоци.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.